+45 70307050​​​​ info@sikringskompagniet.dk

Tyverialarm for private

Mange tusinde rammes hvert år fortsat af indbrud, som har store konsekvenser for trygheden i hjemmet. Beskyt dit hjem med tyverialarm, inden det sker for dig.

Trådløs tyverialarm

Heldigvis er antallet af indbrud faldet markant i de senere år. Den positive udvikling skyldes blandt andet, at der er kommet større fokus på området hos både private og virksomheder. Derudover er teknologien blevet markant bedre, og det har besværliggjort livet for indbrudstyve, som skal igennem flere led end tidligere.

Selvom tendensen er positiv, så rammes mange tusinde hvert år fortsat af indbrud, som har store konsekvenser for trygheden i hjemmet. Derfor er det vigtigt at sætte fokus på sikkerheden, og det giver Sikringskompagniet mulighed for. Vi leverer en lang række produkter, som er med til at give dig et mere sikkert hjem.

    Trådløse tyverialarmer er et populært valg, når man gerne vil øge sikkerheden. En trådløs tyverialarm kan være med til at skræmme tyve væk på flere måder:
  • Præventiv virkning. Trådløse tyverialarmer fungerer, og det ved tyvene også. Det kan derfor have stor effekt, at der er opsat klistermærker eller lignende, som gør opmærksom på alarmen. På den måde får tyven øje på, at bygningen er sikret, og det kan skræmme en rigtig meget og stoppe handlingen.
  • Stresser tyven. Hvis tyven alligevel vælger at bryde ind, kan det gøre en stor forskel, at den trådløse tyverialarm går i gang. På den måde bliver tyven gjort opmærksom på, at hjælpen kan være lige på trapperne, og det kan stresse rigtig meget. Er man heldig, kan det betyde, at tyven flygter uden udbytte.

GSM Alarmer

Hvis du allerede har haft ubudne gæster i form af en tyv et par gange, så er det måske på tide, at du får et alarmsystem, som ikke bare kan sikre dit hjem eller dine ejendele, men også din familie. Flere og flere danskere benytter sig af muligheden for at få et alarmsystem, som betydeligt nedsætter risikoen for indbrud. En god måde at sikre sit hjem på er at investere i en GSM alarm, så du altid kan føle dig tryg, når du er ude.

Din tryghed betyder meget for os

Vi har specialiseret os i, at du altid skal føle dig tryg i dit eget hjem. Med en GSM alarm får du et alarmsystem, som benytter mobiltelefonnetværket som den primære kommunikation. Det betyder, at du, og andre selvvalgte personer, kan modtage status- og alarmeringsbeskeder på mobiltelefonen og på den måde være et skridt foran tyven. På den måde kan du eller eksempelvis vægteren, hurtigt og nemt nå at reagere på indbruddet med det samme og dermed mindske risikoen for, at tyven når at stjæle flere af dine ejendele, som måske ikke kan erstattes.

Priser fra fra 250,- kr

Montering 0,- kr

Tyverialarm med døgnovervåget kontrolcentral

Hos Sikringskompagniet ønsker vi at levere en samlet løsning, som øger sikkerheden for alle. Vores tyverialarmer er opkoblet til døgnovervåget kontrolcentral, med vagtudryknings aftale. Så du er altid sikker på, at nogen reagerer på din alarm, hvis tyven skulle bryde ind. Vi sørger naturligvis for opsætningen af alarmerne, så du sikrer dig, at det hele fungerer optimalt.

Hvad får du med?

Som standard har vi inkluderet en række ydelser i vores abonnement pakker:

Tyverialarm der er skræddersyet til dit behov

Døgnbemandet politigodkendt kontrolcentral

Vagtudrykningsaftale *

Service aftale (All Inclusive)

App til smartphone

Inkluderet

Inkluderet

Inkluderet

Inkluderet

Inkluderet

Fra
250,-

Pakkeløsninger

Vi har sammensat forskellige standard pakker.
Vælg den pakke der passer bedst til dit behov

Mest populær

Lejlighed

Har du spørgsmål til vores produkter?

Skriv en mail eller lad os ringe dig op.Copyright © 2022. Alle rettigheder er beskyttet