+45 70307050​​​​ info@sikringskompagniet.dk

Tyverialarm for erhverv

Hos Sikringskompagniet ønsker vi at levere en samlet løsning, som øger sikkerheden for alle. Vi tilbyder et stort udvalg af tyverialarmer til forskellige behov, og vi står klar med vejledning om, hvad der passer bedst ind i din situation.

Vi er også behjælpelige med opsætningen af alarmerne, så du sikrer dig, at det hele fungerer optimalt, når vi er gået.

Tyverialarm for erhverv

Hvert år oplever en stor del af danskerne at komme på arbejde til smadrede ruder samt forsvundne ejendele, som ikke kan erstattes. Hvis du derfor ønsker at finde den bedste måde at sikre din virksomhed på, så dine ejendele bliver, hvor de skal være, så skal du investere i en tyverialarm for erhverv. På den måde vil der være større chance for, at tyven ikke vælger at komme på besøg i netop din virksomhed.

De bedste tyverialarmer til dit erhverv

Vi har stor erfaring med installation af tyverialarmer for erhverv, og du vil altid finde det bedste udvalg af alarmer hos os. I fællesskab vil vi forsøge at finde den bedste løsning og dermed også den mest passende tyverialarm til dit erhverv, så du altid kan føle dig tryg, når du forlader din arbejdsplads. Med en tyverialarm vil det gøre tyvens arbejde vanskeligt, da et vagtfirma eller politiet hurtigt vil blive underrettet om indbruddet og køre ud på stedet. Vi tilbyder derfor et stort udvalg af forskellige tyverialarmer med funktioner, som vil passe til alle slags erhverv, og hvor der også er mulighed for at få røgalarmer eller videoovervågning, så man kan helgardere sig i at sikre sit erhverv. Hos Sikringskompagniet står vi klar med den bedste rådgivning, når det kommer til valg af tyverialarmer, så du kan sikre dit erhverv på den bedste måde og dermed føle dig tryg døgnet rundt. En tyverialarm vil altid være en god investering, og hos os får du den bedste rådgivning samt service, når du skal vælge dit alarmsystem.

Trådløs tyverialarm

Heldigvis er antallet af indbrud faldet markant i de senere år. Den positive udvikling skyldes blandt andet, at der er kommet større fokus på området hos både private og virksomheder. Derudover er teknologien blevet markant bedre, og det har besværliggjort livet for indbrudstyve, som skal igennem flere led end tidligere. Selvom tendensen er positiv, så rammes mange tusinde hvert år fortsat af indbrud, som har store konsekvenser for trygheden på arbejdspladsen. Derfor er det vigtigt at sætte fokus på sikkerheden, og det giver Sikringskompagniet mulighed for. Vi leverer en lang række produkter, som er med til at give dig en mere sikker arbejdsplads. Trådløse tyverialarmer er et populært valg, når man gerne vil øge sikkerheden. En trådløs tyverialarm kan være med til at skræmme tyve væk på flere måder:

  • Præventiv virkning. Trådløse tyverialarmer fungerer, og det ved tyvene også. Det kan derfor have stor effekt, at der er opsat klistermærker eller lignende, som gør opmærksom på alarmen. På den måde får tyven øje på, at bygningen er sikret, og det kan skræmme en rigtig meget og stoppe handlingen.
  • Stresser tyven. Hvis tyven alligevel vælger at bryde ind, kan det gøre en stor forskel, at den trådløse tyverialarm går i gang. På den måde bliver tyven gjort opmærksom på, at hjælpen kan være lige på trapperne, og det kan stresse rigtig meget. Er man heldig, kan det betyde, at tyven flygter uden udbytte.

Hos Sikringskompagniet ønsker vi at levere en samlet løsning, som øger sikkerheden for alle. Vi tilbyder et stort udvalg af tyverialarmer til forskellige behov, og vi står klar med vejledning om, hvad der passer bedst ind i din situation. Vi er også behjælpelige med opsætningen af alarmerne, så du sikrer dig, at det hele fungerer optimalt, når vi er gået.

Overfaldsalarm

Rigtig mange vil gerne sikre sig mod kriminalitet på arbejdspladsen. Heldigvis har der i de senere år været en positiv udvikling inden for området, og der sker færre og færre indbrud, røverier og overfald. Mange bliver dog stadig ramt hvert år, og derfor kan det være en god idé at undersøge mulighederne for at optimere sikkerheden. Det har du rig mulighed for hos Sikringskompagniet, som tilbyder et stort udvalg af sikkerhedsløsninger. Udover tyverialarmer, som starter ved indbrud og andre ting, som typisk bruges, når butikken eller bygningen er tomt, så findes der også overfaldsalarmer, som er et rigtig smart redskab. I korte træk er det et produkt, som sikrer dig, at du altid kan få hjælp blot ved et enkelt klik. Overfaldsalarmen sidder et sted tæt på kroppen, hvor du altid kan komme til at trykke på den, hvis du kommer i fare. Trygheden er afgørende for menneskers generelle velvære, og der findes mange eksempler på stillinger eller områder, hvor overfaldsalarmer kan være en fordel. Det kunne fx være:

  • Arbejde med udsatte af forskellig karakter. Det kunne også være kriminelle.
  • Nattearbejde som foregår udsatte steder. Det kunne være mørke områder eller i nattelivet i de større byer.

Overfaldsalarmer er et effektivt redskab til at øge trygheden på en arbejdsplads, og hvis medarbejderne føler sig sikre, kan det også mindske risikoen for stress og angst tilfælde. Overfaldsalarmen er derfor et afgørende redskab hos alle sikkerheds orienterede virksomheder. Sikringskompagniet har stor erfaring med overfaldsalarmer, og vi leverer forskellige typer, som passer til det ønskede behov. Hvis du er i tvivl om, hvilket produkt du skal vælge, så står vi klar til at hjælpe og rådgive dig, så du får det helt rigtige med hjem. Vi tilbyder desuden også at hjælpe med at komme godt i gang med din nye overfaldsalarm, så du kan bruge den med det samme.

fra 250,- kr eksl. moms

Installation fra 0,- kr

Vil du hører mere om vores tyverialarm, kan du med fordel udfylde nedestående felter, så kontakter vi dig snarest.

Hos Sikringskompagniet har vi specialiseret os i at passe på din virksomhed, når du holder fri. Derfor er der altid en løsning at finde hos os, hvis du ønsker at holde tyven på afstand og sikre dine personlige ejendele såvel som dit erhverv.

Hvad får du med?

Som standard har vi inkluderet en række ydelser i vores abonnement pakker:

Tyverialarm der er skræddersyet til dit behov

Døgnbemandet politigodkendt kontrolcentral

Vagtudrykningsaftale *

Service aftale (All Inclusive)

App til smartphone

Inkluderet

Inkluderet

Inkluderet

Inkluderet

Inkluderet

Fra
250,-
eksl. moms

Pakkeløsninger

Vi har sammensat forskellige standard pakker.
Vælg den pakke der passer bedst til dit behov, eller kontakt os, for at sammensætte den pakke for dig, der passer til lige nettop din virksomhed.

Mest populær

Mellemstore erhverv

Har du spørgsmål til vores produkter?

Skriv en mail eller lad os ringe dig op.Copyright © 2022. Alle rettigheder er beskyttet