+45 70307050​​​​ info@sikringskompagniet.dk

Tågekanoner for private

Det man ikke kan se, kan man ikke stjæle. Så simpelt er det.

Tågekanoner

En dygtig indbrudstyv bruger blot få minutter på at foretage et indbrud, og hvis der ingen forhindringer er, vil det være en formsag at slippe afsted med en masse ting, du holder af. Derfor bør du overveje, hvordan du kan sikre dig selv, din familie og dit hjem mod ubudne gæster. Der findes rigtig mange gode måder, du kan ødelægge tyvens arbejde.

Sikkerhedsalarmer og overvågning er ofte et meget effektivt produkt. Men hvis tyven alligevel er kommet ind, så handler det om at gøre livet surt for gerningsmanden. Tågekanoner er et af de mest effektive våben. Når tågekanonen antændes, vil der komme en tæt, ubehagelig røg, som fuldstændig fjerner udsynet for tyven. Det formindsker skaderne samt udbyttet.

Derfor kan en normal drift hurtigst muligt genskabes, og tabet for din virksomhed være minimal.

  • Det er værd at nævne, at tågekanoner er totalt uskadelig for både mennesker og dyr, og du skal derfor ikke være nervøs for, at nogen kommer til skade.

Priser fra 5900,- kr inkl. moms

Installation fra 999,- kr

Køb din tågekanon hos sikringskompagniet

Hos Sikringskompagniet har vi et godt udvalg af tågekanoner, som kan hjælpe dig med at holde din virksomhed bedre beskyttet. Hvis du gerne vil gøre den sidste forskel for at føle dig sikker, kan det anbefales at tage en snak med Sikringskompagniet omkring en tågekanon. Vi tilbyder desuden både levering og installation samt vedligeholdelse af udstyret, så du altid er garanteret stabil drift, hvis du skulle få uvelkomne gæster.

Tågekanoner er et godt supplement til din tyverialarm. Selvom produkterne også kan benyttes som standalone systemer, anbefales det altid at supplerer med tyverialarm samt/eller TV-overvågning.

Har du spørgsmål til vores produkter?

Skriv en mail eller lad os ringe dig op.Copyright © 2022. Alle rettigheder er beskyttet