+45 70307050​​​​ info@sikringskompagniet.dk

RØGALARM

Det kan være livsfarligt for din familie, hvis der opstår brand i dit hjem. Beskyt din familie nu!

Røgalarm for private

Flere og flere fokuserer i højere grad på sikkerheden, både når det gælder det private og på arbejdspladsen. Der kan være flere måder at styrke sikkerheden på, afhængigt af hvor man gerne vil gøre en ekstra forskel. Det kan ofte være en rigtig god investering, da man sænker risikoen markant for indbrud, røverier, brande eller noget helt fjerde. Det kan vi hjælpe dig med hos Sikringskompagniet.

Røgalarmer er et af de områder, hvor det er ekstremt vigtigt at være dækket ind. For private gælder det, at der kan opstå brand, imens man ligger og sover, eller hvis man er uopmærksom. Her vil en røgalarm hurtigt vække mennesker i huset, og du vil vinde vigtig tid. Det skaber samtidig en vis tryghed at vide, at røgalarmen aktiveres, ligeså snart der er for meget røg i hjemmet.

Priser fra 250,- kr inkl. moms

Montering fra Kontakt for pris

Effektive røgalarmer

    Hos Sikringskompagniet går vi højt op i sikkerhed, og røgalarmer er et af vores varemærker. Vi kender til den store betydning af en velfungerende alarm, som er gennemtestet, så den virker, hvis branden skulle opstå. Vi tilbyder et bredt udvalg af røgalarmer, som blandt andet kan passe til:
  • Større eller mindre private hjem. Røgalarmerne kan opsættes et enkelt sted i hjemmet, eller de kan placeres rundt omkring på strategiske placeringer.

Sikringskompagniet er altid behjælpelig med opsætning og installation af røgalarmer.

Har du spørgsmål til vores produkter?

Skriv en mail eller lad os ringe dig op.Copyright © 2022. Alle rettigheder er beskyttet