+45 70307050​​​​ info@sikringskompagniet.dk

Om os

Det siger kunderne om os

Høj faglighed og sublim service. Også efter kontrakten er indgået. Anbefales varmt.
Julie Bidstrup

Skal vi ringe dig op?

Send os dit telefonnummer, så ringer vi dig op!

 

Virksomheden

Sikringskompagniet er et erfarent sikringsselskab, som både leverer løsninger til private og erhverv. Vi har et bredt udvalg af forskellige produkter, som alle er med til at skabe sikkerhed og tryghed hos mennesker og arbejdspladser.

Uanset om man har brug for overvågnings udstyr, sensorer eller noget helt tredje, så står vi klar til at hjælpe dig til den rigtige løsning.

Rådgivning

Rigtig mange danskere, enten private eller firmaer, har et ønske om at øge deres sikkerhed. Det kan skyldes mange ting, men ofte er det frygten for udbrud, røveri eller udlevering af fortrolige oplysninger, som får folk til at handle. Det har vi hos Sikringskompagniet stor forståelse for, og vi sætter derfor en ære i at hjælpe med at skabe tryghed.

Vi står klar til at rådgive, når der skal tages stilling til det sikkerhedsmæssige, og vi har eksperter, som tager sig af lige præcis din udfordring. Da vi udelukkende har fokus på dette område, er vi også helt skarpe på, hvad der rører sig på markedet, og hvorfor det ene produkt passer bedre end det andet. Vi er derfor glade for at kunne give noget af denne viden videre til danskerne.

Bredt udvalg

Vi tilbyder blandt andet:

-Overvågning til butikker. Det gælder både kasseovervågning og andre kameraer, som kan være med til at skræmme eller fælde tyve og røvere.

-Brandalarmer i forskellige størrelser og typer. Vi leverer alarmer, som kan bruges til alt fra store fabrikker til private hjem.

-Intelligente parkeringsløsninger som kan registrere nummerplader og biltyper og genkende dem igen.

-Overfaldsalarmer som kan tilkalde hurtig hjælp, hvis der sker fysiske overfald.

-Tågekanoner som kan besværliggøre livet for fx en indbrudstyv.

Installation og opsætning

Når du har investeret i et produkt til din sikkerhed, vil du selvfølgelig også have det til at fungere optimalt. Hos Sikringskompagniet tilbyder vi hjælp til både opsætning og installation, så tingene er klar til brug, når vi kører igen. Vi gør en dyd ud af at levere en samlet pakke, hvor man bliver dækket godt ind hele vejen rundt, og hvor det hele kan blive sat professionelt op.

Er du ikke interesseret i hjælp til opsætningen eller installationen, står det dig selvfølgelig frit for selv at stå for det. Vi står dog klar med gode råd, hvis du har brug for det undervejs i processen.

Et mere sikkert samfund

Hos Sikringskompagniet er det vores fornemmeste opgave at skabe et mere sikkert samfund. Vi arbejder derfor altid på at udvikle kompetencer og udvalg, så alles behov kan blive dækket ind. Vores team består af ”sikkerhedsnørder”, som ser det som deres fornemmeste opgave at forhindre tyveri, overfald eller lignende.

Vores erklærede mål er derfor at hjælpe flest muligt danskere til en tilfredsstillende løsning – både på arbejdspladsen, i hjemmet eller i sommerhuset.

Hvorfor vælge os?

Vi er en servicevirksomhed med specialekompetencer inden for stort set alle sikrings løsninger. Med flere års erfaring i bagagen, sætter vi en ære i at være din sparringspartner, når det angår sikkerhed og tryghed.


Vores mål

At leverer kvalitets sikringsprodukter til danske virksomheder og private, til overskuelige priser. Ingen skal gå rundt med følelsen af utryghed!

Vores ambition er, at danske hjem og virksomheder inden for en overskuelig fremtid, har sikret deres ejendomme, så indbruds raten I Danmark ikke længere skal være den højeste i Europa målt pr indbygger.


Vores værdier

Sikringskompagniet er en erfaren virksomhed, der følger med tiden. Vi sætter en ære i at levere produkter af høj kvalitet til vores kunder, og en af vores kerneværdier er god kundeservice.

Kontakt os

Vi vil besvare din henvendelse inden for få dage.Copyright © 2022. Alle rettigheder er beskyttet