+45 70307050​​​​ info@sikringskompagniet.dk

MEKANISK SIKRING

Mekaniske sikring forhindrer og begrænser personer fysisk adgang til dit private område.

Lad os sikrer din virksomhed mekanisk

Elektronisk overvågning kan registrere og alarmere eksempelvis om indbrud. Den forhindrer dog ikke indbruddet i at ske. Har din virksomhed derfor elektronisk overvågning i form af adgangskontrol, tyverialarm og TV-overvågning, skal du også huske at sikrer virksomheden mekanisk.

Med andre ord, er det den mekaniske sikring, der forhindrer og begrænser personer fysisk adgang til dit private område.

Den mest udbredte form for mekanisk sikring er en dør, der dækker en større åbning, og som kan låses.

Mekanisk sikring kan eksempelvis også være i form af forskellige typer af perimetersikring herunder hegn, port løsninger, eller pengeskabe, objekt- og værdiopbevaringaskabe, rullegitre og mange andre produkter.

Fælles formål for alle disse typer af mekanisk sikring gælder, at den skal gøre adgang for uvedkommende, så besværligt som muligt.

På baggrund af mange års erfaring med mekaniske sikrings løsninger, kan Sikringskompagniet tilbyde professionelle mekaniske sikrings løsninger, der både opfylder dine krav som kunde, samt de krav forsikringsselskaberne stiller.

Kontakt os for pris

Vi sørger for professionel installation af din tracker

Vi har specialiseret os i, integration af mekanisk sikring, med den elektroniske sikring, så alt kan overvåges gennem eksempelvis, dit tyverialarmanlæg.

Vi tilbyder altid løsninger, der er tidssvarende, fremtidssikret, og let at betjene, til fornuftige priser. Kontakt os, for at hører mere om hvordan vi kan sikrer din virksomhed bedst.

Har du spørgsmål til vores produkter?

Skriv en mail eller lad os ringe dig op.Copyright © 2022. Alle rettigheder er beskyttet