+45 70307050​​​​ info@sikringskompagniet.dk

Kontakt os

Vi har hjulpet mange andre i din situation.
Vi kan garanteret også hjælpe dig.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Sikringskompagniet, hvis du har spørgsmål angående din sikkerhed. Du vil kunne tage en indledende snak om dine overvejelser, og vi vil give dig alternativer til mulige løsninger.

Kundeservice – få hjælp eller gode råd 

Hos Sikringskompagniet er vores første og fornemmeste opgave at sikre dig en løsning, der lever op til dine krav, ønsker og behov. Din ubetingede tilfredshed er altid vores mål, og vi arbejder hårdt for, at du er glad og kommer godt videre. Derfor står vi også altid til rådighed, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter/løsning eller ønsker gode råd eller vejledning. På denne side kan du kontakte vores kundeservice og få svar på dine spørgsmål eller komme i kontakt med den rette medarbejder, hvis du eksempelvis oplever problemer med din eksisterende løsning.

Pålidelig, kompetent og erfarent support

En tilgængelig og kompetent kundeservice ligger os meget på sinde, og netop af denne grund tilbyder vi support på alle vores produkter. Driller dit overvågningskamera tidligt om morgenen, eller har du problemer med din røgalarm kl. 2 om natten, kontakter du os bare, hvor så vi hurtigst muligt vil sende en mand ud til jer. Vi sætter pris på alle vores kunder, store som små, og netop af denne grund kan du altid forvente service i øjenhøjde og kompetente medarbejdere, der med et smil på læben hjælper dig godt videre eller helt i mål med eksempelvis en installation eller montering.

Tøv ikke med at kontakte os

Uanset hvad end din henvendelse måtte dreje sig om, bliver du altid mødt af en glad, imødekommende og ikke mindst dygtig medarbejder, som vil forsøge at svare på dit spørgsmål eller løse dit problem. Vi er ikke bange for at tage fat og arbejde over, hvis det er det, der skal til for, at du er tilfreds.

Hav dit kundenummer samt  IPadresse klar

I mange tilfælde, kan vi bedst hjælpe dig, hvis du har dit kundenummer samt din IP adresse klar. Dit kundenummer finder du på din faktura eller ordreseddel. Din IP adresse er de tal der er vist her:
18.207.129.175

 

Frederikssundsvej 202C, 2700 Brønshøj

Ring nu: +45 70307050​​​​

Email: info@sikringskompagniet.dk

Kontakt os

Sidder du inde med et eller flere spørgsmål, eller ønsker du hjælp, gode råd eller vejledning?
Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice – vi vil hellere end gerne hjælpe dig!Copyright © 2022. Alle rettigheder er beskyttet