+45 70307050​​​​ info@sikringskompagniet.dk

GPS TRACKER

Med vores GPS trackere, kan du altid finde dine genstande.

Track dine værdigenstande med vores GPS tracker

De fleste virksomheder investerer mange penge i værktøj, maskiner eller anden værdifuld genstand. Desværre oplever flere og flere at tingene med tiden forsvinder sporløst. Det kan koste tabte indtægter, og giver røde tal på bundlinjen. Derfor er en investering i GPS trackere hurtigt tjent hjem igen. Du kan ved hjælp af en web-browser sporer dine ting, uanset hvor i verden de befinder sig. Ved tyven det, ved blandt andet korrekt mærkning og skiltning, vil dine genstande oftest blive fredet, da tyvekoster der kan spores, er svære at omsætte.

Skulle dine værdigenstande blive stjålet alligevel, kan du med få klik overdrage koordinaterne til politiet, så gerningsmændene kan blive tilbageholdt.

Der findes mange slags GPS trackere. Alt efter om du skal tracke værktøj på en byggeplads, maskiner i din produktions hal, eller udstillings produkter fra dit showroom, så er det helt sikkert en opgave, vi kan tage os af.

Kontakt os for pris

Vi hjælper dig hele vejen

Sikringskompagniet har stor erfaring med både salg og montering af GPS trackere og vi har et stort udvalg. Vi sætter en ære i, at sikkerheden skal være i top, og vi ønsker at gøre den afgørende forskel på sikkerhedsområdet. Vi står klar til at rådgive dig om den rigtige GPS tracker, så du kan føle dig tryg når du tager hjem fra arbejdet. Vi leverer desuden en lang række andre produkter, som er med til at optimere sikkerheden. Det gælder blandt andet:

  • Overfaldsalarmer som blot ved et enkelt tryk kan tilkalde hurtig hjælp, hvis der sker fysiske overfald
  • Trådløse- og lednings baserede tyverialarmer som kan være med til at holde tyve og røvere væk
  • Røgkanoner til mindre- samt større virksomheder. De forstyrrer tyve i deres arbejde.
  • TV-overvågning med livestreamning direkte til din telefon eller webbrowser. Så kan du altid fremvise gode optagelser af tyvene.

Har du spørgsmål til vores produkter?

Skriv en mail eller lad os ringe dig op.Copyright © 2022. Alle rettigheder er beskyttet