+45 70307050​​​​ info@sikringskompagniet.dk

BRANDALARMERINGSANDLÆG

Brandalarmsandlæg er meget mere end bare brandmyndigheds krav. Det handler om at redde liv, og begrænse materiale skader.

Brandalarm

Det er vigtigt at være dækket ind, når det gælder sikkerheden i virksomheden. Man skal være sikret mod indbrud og røveri, det skal være muligt at tilkalde hjælp, hvis der sker overfald, og sikkerheden skal være i top, når det gælder brandfare. Det kan blandt andet gøres ved hjælp af brandalarmer, som kan gøre den afgørende forskel, når branden opstår. Hos Sikringskompagniet har vi et stort udvalg af brand- og røgalarmer, som passer både til mindre samt større virksomheder. Hvert år rammes en lang række bygninger af brand, og brandalarmer er derfor en vigtig anskaffelse, hvis man vil sikre sig mod den slags. Det er desuden med til at skabe tryghed hos de mennesker, som befinder sig i området.

Brandalarmer fås i mange udgaver, men den primære funktion er selvfølgelig at advare mennesker, når der kommer røg. Brandalarmen starter typisk en høj sirene, når der opstår brand eller røg i en bygning, og dermed bliver man gjort opmærksom på, at man skal skynde sig ud og tilkalde hjælp. Det kan redde både liv og materielle ting.

Kontakt os for pris

Certificeret installatører

Sikringskompagniet har stor erfaring med både salg og montering af brandalarmer. Vi sætter en ære i, at sikkerheden skal være i top, og vi ønsker at gøre den afgørende forskel på sikkerhedsområdet. Vi står klar til at rådgive dig om den rigtige røgalarm, så du kan føle dig tryg i hjemmet eller på arbejdspladsen. Vi leverer desuden en lang række andre produkter, som er med til at optimere sikkerheden. Det gælder blandt andet:

  • Overfaldsalarmer som blot ved et enkelt tryk kan tilkalde hurtig hjælp, hvis der sker fysiske overfald
  • Trådløse- og ledningsbaserede tyverialarmer som kan være med til at holde tyve og røvere væk
  • Røgkanoner som både kan monteres i private hjem og virksomheder. De forstyrrer tyve i deres arbejde.

Har du spørgsmål til vores produkter?

Skriv en mail eller lad os ringe dig op.Copyright © 2022. Alle rettigheder er beskyttet