+45 70307050​​​​ info@sikringskompagniet.dk

Adgangskontrol for private

Adgangskontrol gør det meget vanskeligt for tyven at bryde ind, og dermed vil det forebygge indbrud og øge chancen for, at tyven ikke vælger at komme på besøg hos dig.

Adgangskontrol for private

Indbrud i private hjem er stadig et stort problem for mange danskere, og det kan være svært at vide, hvilke midler man kan tage i brug for at mindske risikoen for indbrud bedst muligt. Er du en af dem, som allerede har gjort alt for at sikre din bolig både i form af nabohjælp, alarmer samt ekstra sikring af døre og vinduer, men stadig er en af de uheldige, som flere gange har oplevet at få ubudne gæster på besøg i hjemmet, og lige pludselig mangler en masse dyrebare ejendele? Så er det måske på tide, at du investerer i en adgangskontrol for private.

En sikker løsning

Vi har den bedste og sikreste løsning inden for elektronisk adgangskontrol. Denne form for adgangskontrol vil dække alle behov for en sikker hverdag, og så er det endda praktisk, hvis du er typen, som ofte smider nøglerne væk. På den måde slipper du for at skifte lås, når det sker. Med adgangskontrol har du et fuldt overblik over, hvem der har adgang til din bolig, og på den måde kan du mindske risikoen for indbrud. Det er en mere sikker måde at få adgang til boligen på end med et sæt nøgler, og samtidig er det nemt at justere. Hos Sikringskompagniet har vi et bredt udvalg af adgangskontrolsystemer, som sikrer din bolig, og dermed kan vi nemt og hurtigt hjælpe dig med at finde et system, der passer til dig. Vi står altid klar med den optimale rådgivning samt vejledning, når det kommer til sikring af dit hjem.

Priser fra 10.000,- kr eksl. moms

Montering fra Kontakt for pris

Stilrent design med nemt funktionalitet

Hos Sikringskompagniet har vi stor erfaring med at sikre dit hjem bedst muligt, og her vil en adgangskontrol være effektiv og holde tyven på afstand. Vi står klar med en hjælpende hånd og kyndig vejledning, så du kan få den bedste sikring af dit hjem.

Hvad kan jeg med mit adgangskontrol system?

Der følger en række fordele ved at have adgangskontrol system installeret til sit hjem. Blandt dem:

Mulighed for integration med tyverialarm.

Mulighed for at slette tabte brikker eller kort.

Mulighed for tilkøb af serviceaftale *

Det er billigt at oprette ekstra adgangskort eller brikker

Nøglebundtet bliver mindre

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Priser på serviceaftale fra
250,- kr
inkl. moms

Har du spørgsmål til vores produkter?

Skriv en mail eller lad os ringe dig op.Copyright © 2022. Alle rettigheder er beskyttet