+45 70307050​​​​ info@sikringskompagniet.dk

Adgangskontrol for erhverv

Adgangskontrol gør det meget vanskeligt for tyven at bryde ind, og dermed vil det forebygge indbrud og øge chancen for, at tyven ikke vælger at komme på besøg hos dig.

Adgangskontrol for erhverv

Hvis du har din egen virksomhed, og du samtidig er træt af, at de ansatte hele tiden smider nøglerne væk, så der skal skiftes lås til mange penge, eller hvis du selv er en af dem, som kan komme til at smide sine nøgler langt væk, så bør du overveje at investere i en adgangskontrol. Med en adgangskontrol til din virksomhed slipper du for at erstatte nøgler og skifte lås, hvis dine medarbejdere mister deres nøgler. På den måde sparer du en masse penge, da det kan være dyrt at skulle skifte lås hele tiden og samtidig investere i nye nøgler til de ansatte. Derudover får du mulighed for at danne dig et overblik over, hvem der færdes i virksomhedens bygning og på hvilke tidspunkter. På den måde kan det være med til at forebygge indbrud, da du selv får kontrol over, hvem du vil give adgang til bygningen.

Forebyg indbrud med en adgangskontrol

Det er desværre stadig et problem med indbrud i forskellige virksomheder, hvad end de er store eller små. Mange har sikkert prøvet at møde op på arbejdspladsen til knuste ruder og stjålne ejendele samt inventar. Med en adgangskontrol kan man nemt forebygge disse indbrud, da man selv har et overblik over hvilke personer, der kan agere i virksomhedens bygninger, og samtidig ved man også, hvor mange der har adgang. Derudover vil adgangskontrollen gøre det meget mere vanskeligt for tyven at bryde ind, og dermed vil det forebygge indbrud og øge chancen for, at tyven ikke vælger at komme på besøg i netop din virksomhed.

Ydermere vil en adgangskontrol samtidig øge sikkerheden for ikke alene dig selv, men også for dine ansatte, hvis ejendele også er i fare for at blive stjålet. Derfor vil en adgangskontrol være en sikker investering samt den mest optimale løsning for alle virksomheder. Hos Sikringskompagniet får du den bedste service og ekspertise inden for adgangskontrol, og vi vil nemt og hurtigt hjælpe dig på vej mod en mere sikker og fleksibel virksomhed.

Priser fra 17999,- kr eksl. moms

Montering fra Kontakt for pris

De bedste i branchen

Hos Sikringskompagniet tilbyder vi et stort og bredt udvalg af forskellige systemer inden for sikkerhed. Vi tilbyder derved også den bedste adgangskontrol til erhverv, og vi står altid klar med en hjælpende hånd, samt den bedste vejledning, når du skal investere i en adgangskontrol til din virksomhed. Vi kan i fællesskab skræddersy ethvert system, så det passer perfekt til netop dig og din virksomhed, hvad end den er stor eller lille. På baggrund af vores store udvalg af sikkerhedsmuligheder kan du også nemt få tilkoblet alarmer og videoovervågning til din adgangskontrol, så politiet eller et vagtsystem hurtigt kan blive kaldt til stedet, hvis der skulle ske et indbrud. På den måde vil det også blive nemmere at få fat på gerningsmanden, og derved også at få sine stjålne ejendele tilbage. Det er bare med at kontakte os, og så hjælper vi dig godt på vej mod at optimere sikkerheden i din virksomhed, så du og dine medarbejdere kan føle sig trygge døgnet rundt, også uden for arbejdstiden.

Hvad kan jeg med mit adgangskontrol system?

Der følger en række fordele ved at have adgangskontrol system til din virksomhed. Blandt dem:

Mulighed for integration med tyverialarm.

Mulighed for at registrer mødetid for ansatte.

Mulighed for tilkøb af serviceaftale *

Mulighed for at slette og tilføje brugere selv

Mulighed for at forhindre adgang til arbejdspladsen uden for normal arbejdstid

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Priser på serviceaftale fra
200,- kr
ekls. moms

Vælg mellem forskellige systemer

Vi forhandler adgangskontrol fra forskellige kendte brands. Uanset hvilket brand, du gerne vil investerer i, så kan du vælge mellem offline, online eller semi online systemer. Her kan du se Ruko Smartair, med tre af de mest populærer løsninger.

Egnet til større erhverv

Ruko Smartair Zys

Online system

Har du spørgsmål til vores produkter?

Skriv en mail eller lad os ringe dig op.Copyright © 2022. Alle rettigheder er beskyttet